Polaganje vozačkog ispita i dobijanje vozačke dozvole je bitna stvar u životu svakog pojedinca, pogotovo tinejdžera.

Međutim, licima sa tek položenim vozačkim ispitom manjka vozačkog iskustva, a opšte je poznato da su neiskusni vozači jedan od čestih slučajeva izazivanja saobraćajnih nesreća. Do nesreće najčešće dolazi kada lice za volanom ima želju za dokazivanjem, a pravovremena intervencija je moguća samo uz adekvatan nadzor. Kada je reč o saobraćaju, Srbija se nalazi u grupi najnebezbednijih zemalja. Najslabija karika su mladi, koji čine skoro četvrtinu ukupnog broja žrtava saobraćajnih nezgoda. Prema podacima MUP-a Srbije, u poslednjih 10 godina na putevima je poginulo više od 1500 mladih. Saobraćajne nesreće u kojima su učesnici mladi vozači su jedna od čestih tema crne hronike. U poslednje 2 godine, gotovo tri stotine mladih izgubilo je život u saobraćajnim nesrećama. Kao i u drugim zemljama Evrope, i u Srbiji česti izazivači saobraćajnih nezgoda su vozači koji imaju do dve godine vozačkog iskustva.Continue reading

SIGURNOST BEZ KOMPROMISA

Savremena tehnologija hvata zalet i u našoj zemlji, a Junior Security se trudi da bude prvi u usvajanju inovativnih tehnologija i predstavi nešto novo na domaćem tržištu. Kako bi odgovorili na potrebe modernog doba,  s ponosom objavljujemo da je “Junior Security” DOO iz Zrenjanina prva firma u Srbiji u čijoj ponudi se od sada nalaze i sistemi tehničke zaštite jedne od najnagrađivanijih security kompanija u Evropi – Ajax Systems.

Ajax Systems je kompanija koja kombinovanjem inovativnih sigurnosnih tehnologija i modernog dizajna nudi svojim korisnicima beskompromisno pouzdane bezbednosne sisteme.

Continue reading

 

SuperHotSpot je Vaša fizička lokacija na kojoj Vaši klijenti dobijaju besplatan pristup bežičnom internetu, Wi Fi tehnologijom, preko Vaše bežične mreže i Vašeg rutera povezanog sa Vašim distributerom internet usluga.

        Vaš SuperHotSpot je tehnički i programski sistem, osmišljen tako da vlasnici poslovnih i javnih lokacija putem kontrolisanog deljenja besplatnog interneta ostvare profit reklamiranjem i oglašavanjem na društvenim mrežama i sredstvima internet komunikacije.

        Vaš SuperHotSpot korisnicima omogućava jednostavan pristup internetu isključivo ako mu pristupe putem jedne od odabranih društvenih mreža (Facebook, Twiter, Instagram, Google+) ili e-mail adrese, i sve to bez zahtevanja komplikovane lozinke. Na taj način se Vaš SuperHotSpot povezuje se korisnikom i sa njim ostvaruje personalnu internet komunikaciju. Veoma brzo Vaš SuperHotSpot će vam napraviti bazu internet adresa i naloga sa kojima je povezan, a Vi ćete sami određivati multimedijalni sadržaj koji će se slati klijentima (fotografije, video i tekst).

Vaš SuperHotSpot prati statistiku Vaših klijenata: vreme poseta, pol, životno doba i mesto stanovanja, tako da možete na osnovu tih podataka praviti ciljane kampanje promovisanja Vaših proizvoda, usluga, brenda, slogana ili akcija.
SuperHotSpot poseduje sistem “kontrole zloupotreba”, koji zabranjuje neželjene i protivzakonite aktivnosti korisnika i izbegava zloupotrebu Vaše Wi Fi mreže i IP adrese, a to se sve češće dešava sa nezaštićenim HotSpot sistemima (pretnje javnim ličnostima, manipulacija sa zabranjenim video i foto sadržajima, širenje internet virusa…).
        SuperHotSpot je najjednostavniji, najbezbedniji, najjeftiniji, najefikasniji i najbrži način internet reklamiranja do sada.
Kompanija JuniorSecurity postala je ovlašćeni distibuter za Srbiju i Crnu Goru najboljeg evropskog HotSpot portala Tanaza koji se distribuira pod brendom SuperHotSpot.

U ponudi su tri SuperHotSpot paketa:
Paket S omogućava konekciju do 10 korisnika istovremeno
Paket L omogućava konekciju do 60 korisnika istovremeno
Paket XL omogućava konekciju do 100 korisnika istovremeno
SuperHotSpot uređaje dajemo na revers uz ugovor.
Servis uređaja je besplatan tokom trajanja ugovora.

kontakti
www.superhotspot.click
 info@superhotspot.click
+381 (0) 60 60 20 502
+381 (0) 60 70 13 330