SuperHelp je nova linija usluga koju smo pokrenuli radi prevencije fatalnih ishoda kod starih i nemoćnih osoba. Do ovakvih ishoda najčešće dolazi kada osoba sa lošijom zdravstvenom istorijom živi sama i u slučaju kada nešto pođe po zlu, nije u stanju da pozove hitnu pomoć ili nekog bližnjeg. U ovakvim situacijama najvažnija je pravovremena reakcija.
Najčešće insistiraju da nastave život samostalno kako se ne bi nametali drugima, govoreći da “mogu same”, iako u velikom broju slučajeva to nije tačno.

Kako bi nemoćnim osobama dali šansu da nastave život samostalno, a opet imati “na oku” njihovo kretanje, potrebno je preduzeti određene tehničke mere. Neophodno je da se osobi obezbedi mogućnost momentalnog poziva u pomoć, a u određenim slučajevima potrebna je i prevencija od katastrofalnih situacija kao što su požari i poplave.

Continue reading

 

Povodom godine u kojoj Junior Security obeležava 25 godina rada, odvojili smo značajna sredstva kako bi Vam pomogli da postanete vlasnik što kvalitetnije zaštite lične imovine. Dugogodišnjim iskustvom uočili smo trend da za vreme Novogodišnjih i Božićnih praznika imamo pojačanu potražnju za ugradnjom alarmnih sistema. U cilju unapređenja rada u tom vremenu obezbedili smo zalihe opreme i dežurne ekipe koje će opremiti i servisirati sve nove korisnike na teritoriji Srbije. 25 novih korisnika koji se prvi jave dobijaju popust od 25% na iznos iz korisničkog ugovora.

Continue reading

Imate problema sa zaštitom vašeg poslovnog prostora? Nemate poverenja u nesavesne noćne portire zbog prijašnjeg lošeg iskustva? Želite najviši nivo bezbednosti vašeg objekta, ali sve bez angažovanja fizičkog lica?

MOGUĆE JE!

Napornim radom naših stručnjaka i kombinacijom više različitih sistema tehničkog obezbeđenja došli smo u priliku da ponudimo potpuno nov način obezbeđivanja poslovnog objekta. Ovaj sistem isključuje potrebu za portirom, odnosno noćnim čuvarom, a može se priuštiti za značajno manje mesečnog izdatka u odnosu na iznajmljivanje fizičkog obezbeđenja.Continue reading

Dosta vam je da stalno zatičete otključana vrata zgrade u kojoj živite? Ne osećate se bezbedno u stanu jer imate utisak da je vaš ulaz prometniji od magistrale? Neispravna brava na vratima zgrade omogućava kretanje sumnjivih lica kroz zgradu, a vi nemate rešenje?

Bilo da je u pitanju stambena zgrada, poslovni prostor ili kuća, svi želimo da se osećamo sigurno tamo gde boravimo. Kako ne bismo dozvolili da se nešto loše desi neophodan je određeni nivo zaštite. Pritom, neretko se dešava da zbog izgubljenog ili polomljenog ključa ulazak u zgradu preraste u problem.Continue reading